De nieuwe single van Appie Scheer ; Lieveling

Appie Scheer wilde muzikaal weer aan de bak, omdat het alweer 10 jaar geleden is dat zijn laatste album uitkwam. Omdat hij Mac Kissoon – Lavendel Blue thuis nog op Vinyl heeft, was de keuze qua lied ook al snel gemaakt.

“Als jaren ’80 freak leek mij dit een geslaagde kans om te gaan zingen.”, aldus Appie Scheer over zijn keuze om ‘Lieveling’ uit te brengen. Een cover van Mac Kissoon – Lavendel blue. “Ik heb ‘m nog op vinyl single.”, aldus de ijs- en oliebollenverkoper. Lavendel blue is nu ‘Lieveling’ geworden en de Nederlandse tekst is geschreven door Gerto Heupink.

Het is alweer 10 jaar geleden dat Appie zijn laatste album uit kwam, dus hoog tijd voor een nieuwe single. Hij wil zijn fans tevreden houden en uiteraard nog veel blijven zingen naast het verkopen van ijs in de zomer en oliebollen in de winter. “Ik hoop dat’ie in goede aarde valt bij mijn publiek en dat ze er net zoveel plezier aan mogen beleven als dat ik dat doe.”, vertelt Appie Scheer over zijn nieuwe single Lieveling.