Daniël Lohues brengt nieuw album ‘Sowieso’ uit

Daniël Lohues heeft gisteren ( 28 februari) zijn nieuwe album ‘Sowieso’ uitgebracht. Daaraan voorafgaand verscheen op 7 februari de single ‘Niks Mooiers As Dat’.
Daniël: “Sowieso is een LP met songs die ik onlangs geschreven en opgenomen heb. Sommige songs in één keer opgenomen met de band waar ik de laatste jaren zo graag mee speel, andere nummers in dezelfde studio, in mijn eentje bij een schemerlamp. Deze plaat wilde ik sowieso maken. Nu begint later.”
Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe onder meer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie M.G. Schmidtprijs, hij werd Ere Burger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden-prijs, de Culturele Prijs van Oost Nederland en een Buma Award voor zijn album ‘Moi’.