COLINDA – JIJ WEET TOCH WEL DAT IK VAN JE HOU

Menig door Colinda uitgebrachte videoclip is al door enkele honderdduizenden liefhebbers op YouTube bekeken. Daarmee hoort de Tilburgse tot één van de kijkcijferkanonnen in het volkse circuit.

De zangeres die onlangs een weinig heimelijke ontmoeting had met een reusachtige Sarah, lanceerde vorige maand op feestelijke wijze haar nieuwste album ‘Jij Bent Mijn Kleine Wonder’. Dat zij hierbij een paar zeer schaars geklede heren bijna letterlijk in/op haar schoot geworpen kreeg, nam ze daarbij maar voor lief. Nieuwsgierig? Surf snel naar Colinda ’s social media!

Het door Frank Verkooyen geproduceerde album met 14 meest gezellige meezingers, trapt af met Colinda’s nieuwste single; ‘Jij Weet Toch Wel Dat Ik Van Je Hou’. Een liedje van Zweedse komaf trouwens want tekstschrijfster Femke Reuvers verzorgde de Nederlandstalige bewerking op het nummer ‘Ring Ring’ van Abba uit 1973. In studio The Boom! Music te Breda is een ultramoderne versie gemaakt op een melodie die voor velen een feest der herkenning zal zijn. De dansschoenen kunnen uit het vet want met ‘Jij Weet Toch Wel Dat Ik Van Je Hou’ van Colinda, dat verschijnt via Nationale Artiesten Parade, is het gezellig swingen geblazen!