ANDY BENS KOMT MET NIEUWE SINGLE OVER PIJN EN VERDRIET

Uit elkaar gaan, een relatie stoppen, is altijd een nare ervaring “Niemand” is een lied die samen met George Konings geschreven is uit mijn levenservaring. Januari is de maand waar wordt verteld dat vele relaties stuk lopen. Ik weet dat ik met dit lied een stukje van mijn ziel bloot geef maar so what…

Er zijn nu eenmaal bepaalde dingen in je leven die je vormen, kneden en maken tot de man of vrouw die je nu bent. Je familie, vrienden… kennen je maar de littekens die je hebt opgedaan ziet niemand van je…want wij mensen zetten een masker op of kleuren ons Social Media gelukkig in. Er zijn nu eenmaal dingen die je meemaakt en blijven hangen, dingen die je wilt vergeten of net niet. Van een verlies van iemand tot het verder gaan erna. Dit maken we allemaal mee en verwerken het allemaal anders. De ene ontkent het, de andere gaat verder Ik zing het zodat iedereen het kan horen, interpreteren en voelen, ieders het zijn eigen invulling kan geven wat het voor hem of haar betekend, mijn lied van pijn en verdriet voor jullie.

Andy Bens uit Borgerhout (B) was er al jong bij wat het zingen betreft. Als knaapje van 6 jaar oud zong hij al de sterren van de hemel , en met een breed repertoire gaf hij destijds al spetterende optredens weg. Toen Andy wat ouder werd, maakte hij een eigen hobbystudio, waar de hele dag zingen op het menu stond. Zijn muzikale weg leidde hem o.a. naar diverse talentenshows en kwam hij in aanraking met bekende namen, O.a. Sam Gooris, Wendy van Wanten, Willy Sommers en de Romeos. Ook maakte hij deel uit als achtergrond zanger voor een nummer van “Isabelle A”, en stond hij in vele voorprogramma’s van bekende Belgische zangers.