Wesley Pol wil het samen gaan doen

Begin 2019 bracht Wesley Pol zijn versie uit van “Meisje in je spijkerbroek”, waarmee hij in één klap heeft duidelijk gemaakt waar zijn voorliefde voor muziek ligt. In juli 2019 verscheen de single “Jij bent te gek”. Hiermee had Wesley zijn eigen sound helemaal te pakken.

Een compleet eigen nummer, speciaal voor hem geschreven en gearrangeerd. Dit is de weg die de 28-jarige Drent muzikaal wilde inslaan. Zowel Wesley zijn vorige single als deze nieuwe hebben beide een warme jaren ’70/ ’80 stijl, welke perfect bij de stem van de 28- jarige zanger blijkt te passen. De single heeft de titel: “Dan doen wij het samen” meegekregen. Het gaat over een jongeman en een alleenstaande moeder, die kijken of ze samen een relatie kunnen aangaan. Waarbij de jonge moeder het belang van haar kind natuurlijk boven alles zet. Wederom een op maat gemaakte productie voor de zanger.
Vanaf vandaag is deze single te downloaden op alle bekende downloadportals.