Wesley Klein is aan de beurt!!!

Met zijn nieuwe single “Nou Ben Ik Aan De Beurt” kondigt Wesley Klein een nieuwe koers in zijn carrière aan.

Al sinds 2007 is deze jonge zanger succesvol in de muziek. De uit Leiden afkomstige Wesley Klein scoort de laatste jaren hit na hit. Toch gooit de winnaar van Popstars het roer om. Onlangs tekende Wesley een nieuw platencontract bijToekomst Music!

Toekomst Music
Zijn succes blijft niet onopgemerkt in de muziekindustrie. Dit resulteert in een gloednieuw platencontract bij het eveneens gloednieuwe label Toekomst Music. Een nieuw team van “oude rotten in het vak”, gaan met hun knowhow Wesley professioneel begeleiden op een zeer uitgebreid vlak.

Nou Ben Ik Aan De Beurt

Deze prille samenwerking heeft geleid tot de release van single ‘Nou Ben Ik Aan De Beurt’. In samenwerking met producer John Dirne van White Villa Studios wordt de cover, oorspronkelijk geschreven door A.G. Hazes , is op 15 januari 2020 opnieuw uitgebracht. Het nieuwe jaar belooft een muzikaal jaar te worden, met veel nieuwe nummers van Wesley Klein.