UNIEK !!! FRANK HOEK HEEFT 3 CARNAVALSHITS !!!

Dit jaar (2020) heeft Frank Hoek 3 carnavalskrakers op de plaat gezet, en we mogen toch wel zeggen dat dat zeer Uniek is. Geen enkele andere artiest heeft dit eerder gepresteerd. In het verleden heeft Frank Hoek al grote successen gehad met de hits “Kende den dieje” ( 2016 ) en vorig jaar nog met “Ik zeg houdoe” ( 2019 ), die nog steeds volop airplay genieten en volop gedraaid worden in diverse horeca gelegenheden.

 

Nu 2020 heeft Frank Hoek de volgende singles uitgebracht “Mijn Oeteldonk” , “In Brabant hebben we nooit genoeg” i.s.m Sjef van Creij & “Wa hedde gij een bekend gezicht”. Frank Hoek zegt hier zelf over ‘Carnaval 2020 verdient genoeg keuze voor het publiek, dus dat wilde ik graag de mensen aanbieden, en laten we met deze 3 kneiters samen een lange polonaise vormen’. Rasentertainer Frank Hoek zet hiermee carnavalminnend Nederland & Belgie weer flink op de kaart.
RTV Promotie : ArtiestenPromotie Jeanette de Wit