Triple NiX wil ook met carnaval scoren met ‘Voor altijd jong’

Dit gezellige trio wat nog geen 3 jaar bij elkaar is, komt alweer met een nieuwe single. “Voor altijd jong” is een echt feestnummer wat straks met de carnaval maar ook bij elk ander feest luid meegezongen zal worden.

Het publiek laat weten dat ‘Voor altijd jong’ een lekker in het gehoor liggend lied is waarvan de tekst eenvoudig is mee te zingen en dat was ook onze insteek’, onthult Triple NiX. Nadat ze in Juni 2019 met de single “De allerlaatste is van ons” hebben zij heel veel aandacht gehad van diverse radiozenders in heel Nederland en België, en het hoogtepunt was natuurlijk het studiobezoek bij Radio NL met Hessel Wijkstra. De heren Walter, Elroy en herwin voelen zich door de muziek ook altijd jong, en krijgen een geweldige kick als ze op het podium staan, feestbeesten bij uitstek, dat blijkt ook wel uit een redelijk gevulde agenda voor komend carnaval. Ook voor dit nummer ‘Voor altijd jong’ zijn ze weer naar Studio M-Works in Enschede van producer Maarten de Groot gegaan, waar ze samen op de tekst van Almeloër Hans Louws dit feestnummer hebben gemaakt, dus louter Twentenaren en daar zijn ze best trots op.