SOPHIE – GEHAKTBAL (De Vegaversie)

Sophie vond het tijd om naast alle nummers die zij al jaren in haar show brengt, nu zelf een feestnummer te releasen. Geïnspireerd door de Hollandse Gehaktbal, die bij iedereen wel eens op zijn of haar bord heeft gelegen, leek de Vega Versie haar wel toepasselijk in deze tijd.

SOPHIE treedt al jaren in het circuit op als entertainster en brengster van vrolijkheid.
Sophie is een welbespraakte vriendelijke vrouw, die soms een beetje ondeugend, maar nooit beledigend overkomt. Sophie spreekt veel talen, maar hier te lande heeft ze haar eigen taaltje ontwikkeld. Waar het vandaan komt ? Ze zou het niet weten. Het klinkt gewoon gezellig.
Sophie is een wereldburger en voelt zich dus met iedereen op de wereld verbonden. Die verbinding ziet ze graag terug in een ontzettend lange feestpolonaise.
Feesten verbindt en eten verbindt, daarom GEHAKTBAL …….

SOPHIE’s Sterrenshow
Al meerdere jaren verzorgt Sophie haar eigen shows, waarbij feest, humor en gezelligheid het format is. De mensen kunnen kiezen voor de standaard Sophie’s Sterren(Senioren)show. Deze show is erg populair bij de senioren, die ook graag van een gehaktballetje houden. Lekker meezingen, inhaken en lachen om Sophie haar ondeugende grapjes.

SOPHIE’s Rad van Muziek.
Ook verzorgt Sophie de “Doe lekker mee show”, waarbij de keuze van de liedjes door het publiek wordt bepaald via Sophie’s Rad van Muziek.

SOPHIE’s Feestset / Carnaval en andere feestlocaties
Sophie start haar feestoptredens natuurlijk altijd met het nummer GEHAKTBAL.
Een gepaste titel voor Sophie is De Koningin van de Polonaise

SOPHIE Brengt vrolijk Nederlandstalig entertainment. De vele bekende hits uit het verleden worden door jong en oud meegezongen.

De tekst van haar 1e single, zing je zo mee…… GEHAKTBAL !!!!