Rudi Rozenberg springt in jaren ’90 gat

Rudi Rozenberg liet een jaren ’90 medley maken, maar al snel bleek dat ‘Sex in the snow’ een opzichzelfstaand nummer was. Bovendien viel het de entertainer op dat de muziek uit de jaren ’90 niet heel veel meer wordt gezongen op de bühne en daarom besloot hij ‘Sex in the snow’ uit te brengen.

Rudi Rozenberg wil zich onderscheiden van de rest. Tijdens zijn plusminus 200 optredens per jaar viel het hem op dat er weinig collega’s de muziek uit de jaren ’90 brengen tijdens de Oktoberfesten en Carnaval terwijl een deel van het publiek wel uit die jaren komt. Daarom koos hij er in eerste instantie voor om een 90’s medley te maken met o.a. nummers van T-Spoon, Mental Theo en de Vengaboys. “Dat soort nummers had ik nog nooit gehoord tijdens mijn optredens, werd niet gezongen door andere artiesten of gedraaid door DJ’s op die avonden”, verklaart Rudi.
Tijdens het maken van deze medley klonk ‘Sex in the snow’ zo verrassend leuk en onderscheidend dat de hele medley is komen te vervallen. Het is nu een opzichzelfstaand nummer en past precies in het repertoire van Rudi Rozenberg omdat hij onderscheidend wil zijn op het podium: “Dan ben je verfrissing tijdens een feestavond”, aldus de entertainer.