Puur en recht uit het hart van Mike van Dijk

De nieuwe single ‘Blijf bij mij’ van Mike van Dijk welke vandaag uitkomt, is een lied dat puur en recht uit het hard geschreven en gezongen is.

Het up-tempo nummer ‘Blijf bij mij’ kan Mike puur en recht uit het hart zingen, omdat hij het zelf heeft geschreven. Hiermee wil hij laten zien dat hij meer in zijn mars heeft dan zingen alleen. Het is voor Mike niet zijn eerste zelf geschreven single, want bijvoorbeeld ‘Ga jij maar lekker naar die ander’ en ‘Oh, luister toch’ schreef hij ook zelf. Allemaal up-tempo liedjes net als de nieuwe ‘Blijf bij mij’.

De single zorgt ook voor een goede afwisseling voor de reeds uitgebracht ballads zoals ‘Verloren Tijd’ en ‘Nu is het klaar’. Na 15 jaar singles uitbrengen heeft Mike inmiddels wel zijn eigen sound weten te creëren. Balled of up-tempo, het is Mike van Dijk met het levenslied. Bovendien heeft hij ook al diverse keren samengewerkt met producer Manfred Jongenelis en dat zorgt ook voor een herkenbaar geluid. De nieuwe single ‘Blijf bij mij’ ook weer samen gemaakt met Manfred.