Prescilla Una komt met drieluik

In haar eigen land is Prescilla Una zeer succesvol . Met een album en een handvol hitsingles is deze Canadese zangeres goed op weg wortel te schieten in de internationale showbizz. En dat is ook haar doel want na Canada wil Prescilla Una ook de rest van de wereld veroveren.

En dat doet ze met het uitbrengen van een drieluik. Drie van haar succesvolle nummers op een cd. En daarmee hoopt Prescilla ook de harten van velen buiten haar eigen Canada te kunnen veroveren. De drieluik bestaat uit de nummers “UP” – “I AM”en “REVELUTION”. Als alles naar wens gaat verlopen zal in het voorjaar ook een album verschijnen en staan er (promotie) optredens in Europa waaronder Nederland in de planning. Kortom 2020 wordt het jaar voor Prescilla Una om de wereld te tonen dat ze blijvend is.