“Potentiëel dé canavalshit voor 2020 over een huis met een enorme gevel, maar dan wel met een heerlijke dubbele bodem!

De Brabantse feestgroep Dikke Mik ontwaakt ieder jaar opnieuw rond carnaval en brengt net als ieder jaar een feestplaat uit. Ook dit jaar komen ze met een enorme meezinger getiteld; Wa ne gevel.

De ingrediënten voor deze potentiële canavalshit van 2020 zijn; lekkere trompetten, een feestbeat en een heleboel humor over een huis met een enorme gevel, maar dan met een heerlijke dubbele bodem. Het trio bestaande uit de 3 muziekvrienden Stijn, Kevin en Rens scoorden al een paar gigantische feestkneters! Samen met producer André Kooiman, die al voor het 4e jaar met ze samen werkt scoorden ze al enorme feesthits met; “Carnaval is het mooiste wat er is” en “Conny heeft een ponny”. Ook dit jaar schreef André een nieuwe feestknaller voor het trio waarmee ze hoge ogen met carnaval proberen te gaan scoren!
De single is vanaf Januari 2020 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP. Ook zal vanaf dan een videoclip te zien zijn op YouTube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België.
Met deze geweldige meezinger “Wa ne gevel” hebben de mannen van Dikke Mik een gigantisch grote carnavalshit in handen die je ongetwijfeld gaat horen de aankomende feestperiode!