PETJE PILS HEEFT DE SMAAK TE PAKKEN

Na de single ‘Koning Carnaval’ van vorig jaar heeft Petje Pils de smaak te pakken en verrast ons ook dit jaar weer met een knaller van een feesthit ‘Schud Het Er Maar In’. Deze single kwam wederom tot stand i.s.m. producer Marco Leeuwis (DJ Galaga) en het resultaat is een dikke party plaat!

Petje Pils begon al op 12-jarige leeftijd met draaien als drive in DJ en werd enkele jaren later huis DJ van een kroeg. Hier leerde Petje Pils de kneepjes van het entertainment vak, en al gauw draaide hij in meerdere kroegen. Later ging hij zich ook toeleggen op het schrijven van carnavalsteksten, samen met een oom. Uiteindelijk verwaterde dit, maar vorig jaar pakte hij die draad weer op. Petje Pils houdt van carnaval én gezelligheid. De eerste reacties op de single zijn uiterst positief en op de dag van release was er zelfs al een fragment van de videoclip te zien in de talkshow van Eva Jinek op RTL4. Alle voortekenen duiden er op dat dit een hele grote hit gaat worden tijdens de komende carnavals periode.