NOG EFFE – KARIN –

Nog effe had eind 2019 een luxe probleem, wat wordt de volgende single voor feest en carnaval festiviteiten? Ze hadden er immers een paar klaar en twee sprongen er toch wel uit, Mijn Buik en Karin. Dus na wikken en wegen dan maar gekozen voor Mijn Buik. Leuke clip er bij en hij gaat als een tierelier!

Maar toch, een onderbuikgevoel, Karin is toch eigenlijk ook wel een erg leuk nummer die ook zeker in deze tijd past…. Ja, wat doe je dan? Gewoon ook uitbrengen! Dus, nu, hierbij, de nieuwe single van Nog effe: KARIN. Ook erg geschikt voor Carnaval 2020!
Het verhaal achter Karin, een jaar of 10 geleden kwam één van de mannen van Nog effe de foto van de hoes tegen als een soort pré-viral in die tijd met de toenmalige nog beperkte Social Media. Maar de foto, toen opgeslagen, is altijd keurig als bestand meeverhuist van PC naar Laptop naar Tablet. En tijdens de zoektocht naar ideeën voor liedjes kwam dit plaatje boven en ja, laat dan de jongens van Nog effe er maar op los dan komt er weer vanzelf een hilarische tekst op een aanstekelijke melodie, verpakt tot een heerlijke productie!
Waar gaat Karin over? Wel, dames zijn er net als heren, in vele diverse soorten en Karin valt in de categorie die alles over Make Up, Kleding, Nagels, Hairextensions, Schoenen en Mode weet maar technisch niet echt onderlegt is en daar ook zeker geen interesse in heeft. En ja, als jij je auto aan haar uitleent dan moet je maar afwachten hoe jij die terug krijgt…..

RTV Promotie : ArtiestenPromotie Jeanette de Wit