NIEUWE SINGLE VOOR WESLEY VAN DOESBURG & OPA WIGGERT

Dat de jaren soms voorbij vliegen dat weten Wesley van Doesburg & Opa Wiggert maar al te goed. Vandaar dat zij daar dan ook een lied over hebben gemaakt met de titel “ De jaren vliegen soms voorbij“

Wesley Van Doesburg is inmiddels al lang geen onbekende meer in Almere, want de Almeerder zingt eigenlijk al zijn hele leven, en heeft veel geleerd van zijn opa Wiggert. Daardoor is Wesley enorm gegroeid met zijn zang. Een aantal jaren geleden ontstond het idee om samen een liedje op te nemen, en die droom van ons ging in vervulling”, vertelt Wesley. Zo namen wij eerst al het nummer “Wij Zijn Soms Uren Onderweg” op en dan nu het nummer “ De jaren vliegen soms voorbij“. Met mijn opa heb ik een hele bijzonder band, want naast dat wij samen zingen zijn wij soms uren onderweg, want vaak rijd hij mij naar optredens in het land. Ik ben opgegroeid met de muziek van Koos Alberts, waar mijn ouders altijd al groot fan van waren”, vertelt hij. Daardoor ben ik zelf ook liedjes in dit genre gaan zingen. Naast nummers van Koos Alberts zing ik ook graag liedjes van Jannes en Frans Bauer.” Ook dit nummer net als zijn vorige solo-singles zijn gemaakt door Producer Roy Otters.

Naast het uitbrengen van singles treedt Wesley van Doesburg regelmatig op in diverse Almeerse cafés en is tegenwoordig ook als duo te boeken met zangeres Tesca, die ook zeker geen onbekende is in het artiestenvak.