NIEUWE SINGLE DANNY LUKASSEN – WAAR WAS JIJ?

Het idee van dit liedje kwam ongeveer tien jaar geleden. Ron van Roekel, oud eigenaar van café De Plashoeve (voormalige huiskroeg van André Hazes Sr.), kwam tijdens een van de vele optredens die Danny toentertijd daar deed, met het idee voor de tekst met daarin de zin; waar was jij toen ik nog jong was?
Danny ging met deze zin naar huis en schreef toen dit liedje maar bracht het nooit op single uit want kritisch zoals hij is vond hij het niet goed genoeg, het miste iets maar hij wist niet goed wat en bleef het nummer op de plank liggen.
Vorig jaar kwam dit nummer weer bij Danny bovendrijven en vroeg hij zijn vaste producer Hans Bedeker, met wie hij alweer bijna 10 jaar samenwerkt, of hij er hierover wilde meedenken.
Dit resulteerde in een totaal nieuwe productie met een eigentijdse pop sound waarbij nieuwe technieken gebruikt zijn die dit nummer een nieuw en eigentijds geluid geven.

Danny houdt ervan iedere keer weer om zichzelf te blijven ontwikkelen waardoor geen single hetzelfde is.
Een liedje met herkenbare tekst, want zeg nou zelf, wie heeft deze tekst nou niet al een keer in zijn leven gebruikt: “ Waar was jij toen ik nog jong was”?