Nieuwe carnavalskraker voor Ria Valk en Pet Raket en John Kanon

Ria Valk staat na 60 jaar en maar liefs 5 gouden platen nog steeds te stralen op het podium. Dit jaar tijdens het komende carnavalsfeest doet ze dit samen met Pet Raket en John Kanon. Zij hebben gezamenlijk de hit “Een Chippy, een putje en een Parretje” opgenomen.

Ria slaat samen met Pet Raket en John Kanon nog gezellig een balletje op de green.
“Na jarenlang elkaar te zijn tegengekomen tijdens optredens in het land was nu de tijd rijp om de handen ineen te slaan” aldus een zeer enthousiaste Pet. Hiermee is de zoveelste hit een feit voor zowel Ria Valk als de heren van Pet Raket en John Kanon.
Iedereen zingt nog altijd luidkeels de hits van Ria mee, zoals: “Leo”, “Rockin’ Billy”, “Worstjes op m’n borstjes” en “Oma wil een toyboy”. Momenteel is Ria te zien in het tweede seizoen van het RTL 4 programma “All Together Now” waar zij plaatsneemt in de jury van 100. Samen met o.a Gerard Joling, René Karst, Ernst Daniël Smid, Marga Bult, Bob Lewis en nog véél meer bekenden uit het vak.
Het Brabantse duo Pet Raket en John Kanon timmeren ook reeds een aantal jaren aan de weg en zijn niet meer weg te denken in carnaval vierend Nederland. Met hits als “Is dat je helm?”, “Tante Riet”, “BETS” en de knaller ‘Tattoo” van afgelopen jaar kan je niet meer om hun heen. Binnenkort zal dan ook hun nieuwe verzamelalbum “Gelanceerd!” verschijnen.
De nieuwe single “Een Chippy, een putje en een parretje” is vanaf nu verkrijgbaar via alle bekende download- en streaming portals en is 24/7 te bekijken op het YouTube kanaal van AKMP.