Nederland maakt kennis met Ann-Kristin Dørdal

Ann-Kristin Dørdal is in Noorwegen niet meer weg te denken. Ze was jarenlang zangeres in vele populaire band. Het heeft haar zoveel ervaring gegeven dat ze de stap naar solo zangeres wel durfde te zetten. Dat heeft ze gedaan in 2015 en sinds die tijd zijn er meerdere singles en een album van haar verschenen.

En zeer succesvol want de singles waren allen goed voor een stevige hit notering. En het resulteerde ook in diverse optredens zowel solo als ook met Bobby Bare en de Belammy Brothers. Na succes te hebben geproefd in Zweden en Spanje wat betreft optredens is het nu tijd dat haar muziek de wereld rond gaat. Het jaar 2020 is het jaar van Ann-Kristin Dørdal en zal de nodige muzikale vitaminen laten verschijnen. De eerste kennismaking is de single “A time to dance and sing”. Een kennismaking die zeker proeft naar meer en dat mag je verwachten want de volgende single ligt al klaar