Nathalie uit s’Hertogenbosch komt met Duitse Schlager “Sag noch nicht”

Zangeres Nathalie woonachtig in het altijd gezellige ’s-Hertogenbosch komt met een Duitse Schlager “Sag noch nicht” Al op hele jonge leeftijd werd duidelijk dat Nathalie zangeres wilde worden, haar eerste optreden was in Spanje op 8-jarige leeftijd. Vanaf die tijd was ze verknocht aan de muziek en droomde ze van een mooie carrière als zangeres.

Waar het toen ooit begon voor mij, begon in Spanje het idee voor een eigen single. Ik kwam daar de bekende tekstschrijver Johnnie Bach tegen tijdens een optreden, we raakte met elkaar in gesprek. Hij wilde wel een mooie tekst maken en zo ontstond “Sag noch nicht”. Ik heb toen contact opgenomen met Martin Sterken en die heeft er een prachtige productie van gemaakt waar ik enorm blij mee ben, mijn debuutsingle, aldus een trotse Nathalie. Naast het zingen runt zij haar eigen bedrijf, een feestwinkel/groothandel in haar eigen stad, dus wacht haar naast de release van haar single ook nog eens een drukke periode rond carnaval, want iedereen wil natuurlijk gekleed en verkleed komen op het feest waar ook haar hart ligt.

Door haar vele optredens op bruiloften en partijen speelde ze zichzelf in de kijker, en als duo Mystique trad ze vaak op in discotheken. Ze werd regelmatig gevraagd voor cover bands maar ook solo volgden er vele optredens. Door het hele land en in Spanje trad ze vaak op in cafés, maar door ook op de grote podia en op festivals te mogen staan deed ze veel ervaring op. En komt ze dus nu met haar eerste eigen singel “Sag noch nicht” en bouwt aan haar carrière. Dus gaan wij nog veel horen van deze zangeres.