Met zijn nieuwe single “Nou Ben Ik Aan De Beurt” kondigt Wesley Klein een nieuwe koers in zijn carrière aan

Al sinds 2007 is deze jonge zanger succesvol in de muziek. De uit Leiden afkomstige Wesley Klein scoort de laatste jaren hit na hit. Toch gooit de winnaar van Popstars het roer om. Onlangs tekende Wesley een nieuw platencontract bij Toekomst Music!

 

Het klinkt mooier dan mooi
Het succes lacht Wesley de laatste jaren toe. Zo stond hij samen met vrienden Danny Froger en Danny Nicolay als het trio ‘GENTS’ jarenlang in de Half Time Show van de Toppers in Concert. Zijn beslissing in 2017 om solo verder te gaan, heeft hem diverse successen opgeleverd. Vorig jaar scoorde hij samen met Monique Smit dé zomerhit van 2019 met de single ‘Mooier Dan Mooi’.

Toekomst Music
Zijn succes blijft niet onopgemerkt in de muziekindustrie. Dit resulteert in een gloednieuw platencontract bij het eveneens gloednieuwe label Toekomst Music. Een nieuw team van “oude rotten in het vak”, gaan met hun knowhow Wesley professioneel begeleiden op een zeer uitgebreid vlak.

Nou Ben Ik Aan De Beurt
Deze prille samenwerking heeft geleid tot de release van single ‘Nou Ben Ik Aan De Beurt’. In samenwerking met producer John Dirne van White Villa Studios wordt de cover, oorspronkelijk geschreven door A.G. Hazes op 15 januari 2020 opnieuw uitgebracht. Het nieuwe jaar belooft een muzikaal jaar te worden, met veel nieuwe nummers van Wesley Klein.

Wil je Wesley blijven volgen? Volg hem dan op social media. Zijn nieuwe single is vanaf 15 januari te downloaden of te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen.