Met ‘Open Arms’ maakt zangeres Erikah Karst haar comeback in de muziekwereld!

De Drentse zangeres Erikah Karst heeft al een rijke, muzikale geschiedenis op haar naam geschreven staan. Na een stop van een aantal jaar pakt deze sympathieke dame, zus van oudere broer René Karst, enthousiast de draad weer op.

 

Jarenlange ervaring

Al op 11-jarige leeftijd maakte Erikah haar eerste LP, kinderliedjes gezongen in het Drentse dialect. De inmiddels 47-jarige zangeres kijkt trots terug op een leven vol muziek. Niet alleen groeide ze op in een muzikaal gezin, in het begin van de jaren 90 studeerde ze zang aan het conservatorium in Zwolle. Met debuutsingle ‘My Heart Goes Out To You’ brak Erikah in 1997 door in de showbusiness.

Breed repertoire

Door de jaren heen heeft Erikah een breed en herkenbaar repertoire opgebouwd, met voorkeur voor nummers van Aretha Franklin, The Supremes en Whitney Houston. Ze is ook succesvol in het Nederlandstalige genre. Samen met haar broer René Karst (Atje voor de sfeer) bracht zij het prachtige duet ‘Naar jou’ uit. Perfectionist Erikah schrijft zelf teksten en muziek, dit maakt deze vrolijke dame een muzikale duizendpoot.

All Together Now

In de succesvolle en gezellige muziekshow ‘All Together Now’ van RTL4 grijpt Erikah Karst haar kans om weer in de picture te komen bij het Nederlandse publiek. Ze is klaar voor een comeback in de muziekindustrie. Met haar deelname aan het programma hoopt ze niet alleen alle 100 muziekprofessionals voor zich te winnen, maar ook de kijker thuis.

Open Arms

Op 28 december lanceerde Erikah haar nieuwe single “Open Arms”. Een cover van de muziekgroep Journey, geschreven door Steve Perry en Jonathan Cain, opnieuw geproduceerd door John Dirne in de White Villa Studio’s.