Met “Missing You” maken we kennis met Heidi Tann

Heidi Tann is een Filipina American singer-songwriter. Haar muziek is een mix pop, smooth jazz, R&B, bossa nova and latin jazz. Haar grootste wens was het uitbrengen van een cd met daarop muziek dat haar muziwekale stijl weerspiegelt.

En dat is zeker gelukt want met het album “Here is where we meet” heeft ze een muzikale schot in de roos. Succes in Amerika en ze gaat haar muzikale vleugels uitslaan door het album dit jaar ook wereldwijd uit te brengen. Voor het album gaan we eerst genieten van een van de nummers van het album en dat is “Missing You”. Heidi is geen onbekende op de internationale podia.
Nadat ze op 22-jarige leeftijd haar bachelordiploma uit Manilla had voltooid, achtervolgde ze onmiddellijk haar droom en begon ze solo-optredens in heel Azië. Op deze weg trad ze op in muzikale locaties in Japan, Hong Kong, Maleisië, Singapore, Indonesië en Guam.
Nu na jaren van succes in de genoemde landen mag ook de rest van de wereld gaan genieten van het stemgeluid van Hanna Tann en dat zal de komende jaren zeker gebeuren. Beginnen met de single en in de loop van het jaar het album.