Marco de Hollander onderweg naar doorbraak

Het kan niemand ontgaan zijn dat volkszanger Marco de Hollander hard op weg is naar zijn landelijke doorbraak. Om dit proces te versnellen is de energieke zanger de studio ingedoken met niemand minder dan Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Deze virtuozen zijn verantwoordelijk voor de grootste hits van onder andere René Froger, Frans Bauer en Jannes. Half februari verschijnt het eerste resultaat uit de beroemde Goldstar Studio. Met de nieuwe single ‘Zo Is Het Leven’ zal Marco nog meer liefhebbers van het Nederlandse lied bereiken. Deze voortreffelijke samenwerking is bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse fanweekend van Marco de Hollander. De uit Ter Aar afkomstige zanger is met ruim 200 trouwe fans afgereisd naar het prachtige Groningen om samen een uniek weekend te beleven.

Een agenda met honderden optredens, de BumaNL Award, de Koos Alberts Award, benoeming ‘Koning van de Polonaise’, vaste gast bij alle Mega Piraten Festijnen én een grote schare trouwe fans. Marco de Hollander is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.