MAICO PRESENTEERT NIEUWE SINGLE TIJDENS GEELS NIEUWJAARSPARTY!

Maico (24) heeft maandagavond zijn nieuwe single ‘Wanneer dans je eens met mij’ gepresenteerd. De single is alweer de 11e van de zanger uit Enschede, geschreven door Ruben Zonnebeld, geproduceerd door Harald Queens en verschenen op het label van HIT IT! Music.
Tijdens de jaarlijkse Geels Nieuwjaarsparty in Undercurrent in Amsterdam kreeg Maico het eerste exemplaar van de single aangeboden door Carla Geels van Geels Events, waarna hij de single ten gehore bracht voor een enthousiast publiek.
De Geels Nieuwjaarsparty is de grootste business- en entertainmentparty van het jaar waar artiesten, boekingskantoren en evenementenbureau’s elkaar treffen. Het optreden van Maico werd enthousiast ontvangen door het publiek en er werd uitbundig gedanst.
Op de party die werd gepresenteerd door Sandra Timmerman (ook uit Twente) waren verder optredens van o.a. Richy Brown, Ronnie Ruysdael en Ingrid Simons. Maico en de honderden bezoekers konden aan het begin van de nacht terugkijken op een zeer geslaagde avond.