Maak kennis met Tanja Storm

“Muziek is een deel van mij- het is wie ik ben” dat zijn de woorden van Tanja Storm, een Multi-getalenteerde en geschoolde zangeres uit Zuid Afrika. Geboren in Melkbosstrand Cape Town en tegenwoordig woonachtig in Garden Route.

Tanja is al van jongs af aan besmet met het virus muziek. Zingen vanuit de box en als zeer snel het onder de knie krijgen van het bespelen van een verscheidenheid aan instrumenten. In de loop van de jaren is het Tanja gelukt de muzikale harten van velen te stelen en nog dagelijks komen er nieuwe fans bij. Haar agenda staat vol en tussen de optredens door schrijft ze nummers zowel haar eigen taal als in het Engels. Door de vele positieve reacties die ze kreeg besloot ze om haar muziek wereldwijd uit te gaan brengen. Niet alleen het Engelse album maar ook het in haar eigen taal opgenomen album. Tanja Storm zal in 2020 een muzikaal viste kaartje achter laten in vele harten en ze start met de release van TIME een single die erg succesvol is in haar eigen land. Tanja Storm een naam om te onthouden want we gaan de komende jaren nog veel van haar horen en zien.

Uit 2019 ; Ek Is Op Pad – Tanja Storm