Leroy Krielen’s nieuwe feest single heet “Bekijk het maar”

“Bekijk het maar” is een ludieke en lekkere feestplaat, die gemakkelijk het hele jaar door gedraaid kan gaan worden!
Leroy Krielen (1995) uit Zevenbergen brengt elk jaar rondom carnaval een nieuwe feestknaller uit. Met zijn eerder uitgebrachte feestnummers zoals; “Feesten doe ik alleen met jou” , “Gezellig hier” en “We kunnen het feesten aan” heeft hij veel succes bij zijn optredens en op de radiozenders. Met de carnavalsperiode voor de deur komt hij nu met een nieuwe single die een hoog meezing gehalte heeft. De tekst en muziek werden gemaakt door André Kooiman die inmiddels al een aantal jaar met Leroy Krielen samenwerkt.
Het nummer is getiteld; “Bekijk het maar” en heeft een lekkere feestbeat met heerlijk klinkende live trompetten en accordeon. “Het is niet een typisch carnavalsnummer maar een ludieke en lekkere plaat die het hele jaar door gedraaid kan worden!” zegt Leroy trots. De single is vanaf medio Januari 2020 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Ook zal vanaf dan een videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt wederom gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze nieuwe feestknaller heeft Leroy Krielen een geweldige meezinger gemaakt waarmee hij ongetwijfeld goed mee zal gaan draaien in het grote carnavalsgeweld van dit jaar!