Larissa laat nu ook de rest van de wereld mee genieten.

De discografie van Larissa Tormey bestaat inmiddels uit drie albums en vele singles . Larissa Tormey van oorsprong Rus en sinds begin 2000 door ” de liefde” neergestreken in Ierland. Het jaar 2020 gebint ze met het geweldige “Inner Angel” een single die zeer succesvol is in Ierland en waarvan ze nu ook de rest van de wereld laat mee genieten.

 

En genieten is het als je de stem hoort van Larissa. Een stem die ze vanaf zeer vroeg laat horen.
In haar thuisland was het klassiek – hedendaags – jazz – pop en volksmuziek en die ingrediënten nam Larissa mee naar Ierland en het duurde niet lang om die basis te verstrengelen met de Ierse countrymuziek. Pas in 2014 bracht Larissa haar eerste album uit en hetzelfde jaar werd ze bekroond met een top 6 notering in de Irisch Charity singles. Maar haar liefde voor de country bleef en ze werd overgehaald om een countrysingle op te nemen. : ” Only a women” was de titel en binnen een week stond het nummer in de Top 100 Country Airplay. Het smaakt naar meer. In 2017 verscheen een album met muziek met traditionele Ierse volksinvloed. In 2018 gevolgd door opnieuw een bekroond album. Haar droom om ook de rest van de wereld te laten genieten van haar muziek begint vorm te krijgen want vele van haar singles zijn zeer succesvol bij radiostations en met de release van “Inner Angel” begint ze aan een muzikale reis voor 2020. Ook dit jaar zal ze tijdens deze muzikale reis vergezeld worden door Geert Hakze/Showbizzinfo . Hij is al jaren haar steun voor de promotie van haar en haar muziek