KonFetTi benoemt in ‘Jij & Ik’ de positieve kant van het leven

Het is Leonie Wintjes en Aaron Dijsselbloem gelukt om de positieve kant van het leven te belichten in hun nieuwe single ‘Jij & Ik’. Sinds 2012 brengen ze als KonFetTi liedjes vol passie, kleur en vrolijkheid op de markt. Zeker nu de feestdagen en de jaarwisseling achter de rug zijn merkt het duo dat iedereen weer vrolijker wordt.

Waarschijnlijk heeft dat ook te maken met het feit dat de dagen weer langer worden. Dat geldt met name ook voor hun doelgroep kinderen, maar om het zo breed mogelijk door te trekken is dit natuurlijk ook van toepassing op de volwassenen.

Omdat Leonie en Aaron ervan overtuigt zijn dat het voorjaar mensen vrolijker gaat stemmen hebben ze het oorspronkelijke nummer “It’s On You’ van het uit België afkomstige duo Touch of Joy voorzien van een Nederlandse tekst. Respect voor elkaar hebben en vriendschap is de boodschap die wordt benoemd in het lied welke geproduceerd is door hun inmiddels vaste producer Patrick Schouten van TMS Studio uit Gilze-Rijen. Ook deze single verschijnt op het vertrouwde Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch.

In tegenstelling tot hun eerdere clips is nu gekozen om een bijzondere animatieclip te laten maken. ‘Normaal gesproken zijn we altijd zelf in beeld, maar Leonie en ik zijn nu te zien als stripfiguurtjes. We gaan terug naar onze kindertijd en vergeten alle ellende uit de wereld. We beelden uit dat we in de klas verliefd worden en stralen uit dat we gelukkig zijn’, aldus Leonie en Aaron.

De CD-single ‘Jij & Ik’ is vanaf 15 januari 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De bijzondere animatieclip die geproduceerd is door Fred Baaren zal ter ondersteuning van de single te zien zijn op YouTube en de bekende zenders.