Johnny Gold – Als Je In Brabant Bent ( Carnaval 2020 )

Het Carnavalsseizoen is weer begonnen, en daar moet je als tweevoudig winnaar van de prestigieuze Brabantse“Kies Je Kraker” trofee natuurlijk bij zijn, dit keer met een geheel eigen liedje waarin het Enfant Terrible van de Nederlandstalige Showbizz zijn Brabant als de feestprovincie bij uitstek bezingt ..

 

……want laten we wel wezen DE feesthits van de afgelopen decennia vinden toch meestal in Brabant hun oorsprong,

Want gaat heel Nederland niet massaal uit de panty als Snollebollekes “links en rechts” zingt, en gaat niet iedere feesttent compleet uit het dak als de Partyfriex “Ik moet zuipen” inzetten .. en bracht John de Bever niet het gehele land in extase met “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht” .. en waar komt al dit moois vandaan .. zjuust .. en dat wil deze ouwe nepartiest dan ook maar eens voor altijd duidelijk maken !!

Vanaf de eerste seconde is het feest met deze productie, door ervaring gepokt en gemazeld weet Johnny als geen ander dat na het refrein de meeste producties een “inkak” moment hebben … maar niet bij deze feestkneiter, want vanaf de eerste tot en met de laatste seconde is het feest, feest en nog eens feest, een kei vette CD single wederom geproduceerd door Harald Queens , die natuurlijk ook nog fysiek verkrijgbaar zal zijn.