John Heesakkers komt met nieuwe single “Kom dans met mij”

Het jaar 2020 is nog maar amper 2 weken oud en nu komt de Hoensbroekse zanger John Heesakkers al met een nieuwe single ! ‘Kom dans met mij’ Deze familieman pur sang heeft het weer voor elkaar gekregen om na zijn succes nummer “layla” zijn fans te trakteren op een geweldig nieuw lied.

Dit nummer dat luistert naar de naam “ Kom dans met mij “ is door John zelf geschreven en is opgedragen aan zijn vrouw Wilma ! Het mag dan ook geen verassing zijn dat Wilma voor de tweede keer een rol speelt in zijn video clip, dit alles in het jaar waar ze 30 jaar getrouwd zijn ! Dit liedje, dat oorspronkelijk is uitgebracht door Demis Roussos , heeft in het jaar 1973 grote successen gekend. Het is dan ook aan John Heesakkers besteedt om daar zijn eigen variant op te maken ! Samen met Bryan Stelten, in diens studio, is het deze muziekkanten gelukt om het lied weer nieuw leven in te blazen. Daar waar het ooit is begonnen als een hobby, is het deze sympathieke zanger gelukt om op een professionele manier muziek te schrijven en te arrangeren. Zijn fans zijn al om, ben jij nog niet overtuigd !?

Deze goedlachse allrounder hoopt ook met dit nummer weer een breed publiek te verrassen en de mensen dansend, op zijn nummer, door het jaar te laten gaan. Met deze nieuwe single Kom dans met mij, hoopt John Heesakkers samen met het label Cd Hamster Music zichzelf nog beter op de kaart te zetten.

Op dit moment is de promotie rondom de nieuwe release in volle gang. Bij het nummer Kom dans met mij is een videoclip verschenen welke op YouTube en op diverse tv zenders te zien zal zijn.