John Enter presenteert de “Bierwals”

John Enter de man met het blauwe petje. Wie kent hem niet. We zingen allemaal de hits mee van hem. Vanaf “Ik heb drie haren op mijn borst” naar “Twee witten Duiven” en recentelijk “Het Sopje” . Internationaal ook succesvol met de Engelse en Duitse versie van “”’t Woanskip” ( in Duitsland bekend onder Party en de rest van de wereld zingt “The Boat Song”)

Met de Engelse versie stond de Overijsselse entertainer enkele weken in de hitlijst in Australië – Tasmanië en Scotland maar ook in de Country Top 200. Met het naderende carnaval is John Enter weer volop te zien en horen als sfeermaker bij de feesten in Duitsland België en Nederland.

“De agenda staat weer lekker vol die dagen” aldus de altijd lachende John. En ook dit jaar heeft John weer een carnavals nummer op de markt gebracht. “Bierwals” is de titel en zowel het biet als de wals zijn ingrediënten voor een lekker feest. Vanaf vandaag is het nummer verkrijgbaar als download via de streaming bij de reguliere cd speciaalzaak en tijdens de optredens van John Enter. Wil je weten waar John tijdens en na het carnaval te zien en horen is volg hem dan op facebook via www.facebook.com/john.enter.9