Jeffrey Stappers – Donder maar op

Verschillende opnames in de studio waren er al gemaakt maar Jeffrey durfde het nog niet aan om deze uit te brengen hij was er nog niet aan toe zoals hij dat zelf zei. Tot de tijd daar was en hij 2 jaar geleden de knoop doorhakte met zijn single “PEROMPOMPOM”, geschreven en geproduceerd door Peter Lahaye, uitbracht.

Nu 2 jaar later komt de Amsterdamse zanger met zijn 2e officiële single getiteld “Donder Maar Op” geschreven door niemand minder dan Bram Koning en opgenomen in de studio’s van Eric van Tijn (Soundwise Studio’s) waar het lachen gieren en brullen was maar waar er ook een traan werd gelaten en aardig wat zweetdruppels op de grond liggen. De samenwerking tussen beide partijen is zo goed bevallen dat deze partijen besloten hebben om te blijven samenwerken aan mooie en leuke liedjes zowel up tempo als een ballade wordt dit jaar nog uitgebracht.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .