Isebel ‘Doubts’.

Isebel werd geboren in Maastricht, groeide op in België, bracht haar jeugd door in Zuid-Frankrijk en studeert tegenwoordig in Utrecht.
Haar jeugd werd verstoord door de scheiding van haar ouders en het feit dat in 2010 naar Zuid-Frankrijk moest verhuizen. De nieuwe taal, cultuur, omgeving en de moeilijke thuissituatie zorgden ervoor dat Isebel eenzaam was. Ze vond troost in muziek.

Op vijftienjarige leeftijd verliet ze haar huis om naar een internationale middelbare school in Montpellier te gaan. De
school nam al haar tijd in beslag zodat muziek op de achtergrond verdween. Daarom wist ze het niet wat voor haar belangrijker was. Aanvankelijk koos ze voor haar studie. In 2017 veranderde dat.
Ze stopte met het begin van haar middelbare school om terug te keren naar Nederland, waar ze ervoor koos wat ze wilde. Ze zit nu in haar tweede jaar van de Dutch Pop Academie waar ze haar eigen stijl ontdekte. Zij maakt Electro Pop en schrijft haar eigen liedjes met  piano en gitaar. Ze is ondertekend door Key Records en bracht haar eerste single “Weak” uit op 1 november vorig jaar. Haar debuutsingle haalt de Top 40 nieuwe releases van Nederland en ze kreeg airplay in heel Nederland en zelfs in België!

Isebel is open over haar angst voor verlatenheid en de ervaring die ze ermee had, dit hoor je in haar nieuwste single. Ze creëerde er een prachtige ballade omheen.