Ingmar Hut kiest voor GP Music

De uit Echten-afkomstige zanger Ingmar Hut heeft afgelopen week een platencontract getekend bij GP Music. Hut maakte al diverse singles en gaat vanaf heden zijn singles uitbrengen onder het label GP Music.

Ingmar is een relatieve nieuwkomer in de artiestenwereld en timmert de laatste maanden flink aan de weg met nummers als ‘Bij De Griekse Zee’ en ‘Het Leven Is Zo Mooi’. De samenwerking met GP Music is een logische stap in de nog altijd prille carrière van de 23-jarige Ingmar. ‘2019 was een fantastisch jaar en met deze samenwerking begint 2020 ook erg mooi’, vertelt de altijd enthousiaste volkszanger hierover.

De komende tijd zullen er plannen worden gemaakt voor een nieuwe single van Ingmar, die naar alle waarschijnlijkheid nog dit voorjaar zal verschijnen.