Gio van Veen “Weet niet eens meer hoe je heette”

Gio is geboren op 19 oktober 2000 in Arnhem en nu nog steeds woon achtend in Arnhem. ‘Weet niet eens meer hoe je heette’ is de  allereerste single van Gio. We hebben hier dus met een debutant te maken.
Het is zingen is begonnen op een feestje en door de vele reacties die hij heeft gekregen, heeft hij contact opgenomen met Bling Music en kwam hij terecht bij Henk en zijn team. Zelf vind ik hij Henk een geweldige zanger.
Gio; “Ik had meteen een klik op de 1e afspraak. We zijn gaan zitten en hebben voor dit nummer gekozen met de titel, “Weet niet eens meer hoe je Heette” geschreven door Henk Damen en Cornuijt . Het nummer is geproduceerd door het team van BLING MUSIC (Henk, Cornuijt en Jeff)
Op 18 januari a.s. zal Gio het nummer voor het eerst live zingen in het café waar hij ook zijn clip heb opgenomen. Café De Unibar in de binnenstad van Arnhem.