GEWOON HENRI KOMT MET DANSBAAR LIEDJE “VOORBIJ GEGAAN”

Gewoon Henri komt weer met een nieuwe hit gebaseerd op een vriend wiens hart werd gebroken. Dit inspireerde Gewoon Henri en zijn vaste producer Juan Richard Niks tot het maken van een prachtige en ook dansbaar liedje, waar iedereen zich wel in kan verplaatsen wiens hart eens is gebroken en uiteindelijk er weer overheen is gekomen.

Geniet van “Voorbij Gegaan” en deel hem met iedereen die dit meegemaakt heeft!! Ook dit mooie nummer heeft hij weer samen met zijn vaste producer gemaakt. Samen doken zij de studio in Almelo weer in en hebben wederom een mooi nummer gemaakt. Met ook dit nummer “Voorbij gegaan” bezingt Henri liedjes waar iedereen zich mee kan identificeren , alles over het leven, en met hart en ziel. Hierdoor is deze markante zanger uit Almelo in no-time een begrip geworden in de Nederlandstalige muziek.

Henri Kuipers, die in het dagelijkse leven werkzaam is als Tatoeëerder in Hengelo had als artiest ‘Gewoon Henri’ een fantastisch muzikaal 2019, want na liedjes als “Hef het laatste glas” “Centen komen Centen gaan” “Dans met me” en “Moeder” sloot hij met een prachtig nummer “Zonder Jou” dat jaar af . In 2020 pakte hij direct de draad weer op, en komt met dit nieuwe nummer “Voorbij gegaan”.

De prachtige rauwe stem van Henri maakt het helemaal compleet. Er is met “Voorbij gegaan” weer een prachtig nummer geboren, en is hij blij met een vast team om zich heen.

Ook dit jaar gaat u nog veel meer horen van Gewoon Henri uit Almelo.