Frans Bauer heeft Engelse versie gemaakt van ‘Heb je even voor mij’.

Na maanden van geheimzinnigheid mag Frans Bauer het dan nu eindelijk bekend maken….   “Heb je even voor mij” is opgenomen in het Engels, aldus de zanger op zijn Facebook pagina.

 

“A Moment For Me” vervult voor Frans de lang gekoesterde droom om door te breken in de USA!!

Er komen heel veel complimenten voor de bekende volkszanger binnen, maar er zijn ook vraagtekens bij dit bericht.  “Komt het liedje misschien op 1 april uit?”, ‘Klinkt dat wel? ” “Eerst horen, dan geloven.”, zijn zo een aantal reacties.

Wij vragen ons wel af hoe dat zal gaan klinken in het Engels….

In 2003 was de realitysoap De Bauers over het gezinsleven van Bauer en zijn vrouw Mariska een veelbekeken televisieprogramma. Het programma won de Gouden Televizier-Ring 2004. De titelsong van de serie, Heb je even voor mij, groeide uit tot een nummer 1-hit. Het was de eerste solosingle van Frans Bauer die dubbelplatina werd en waarmee hij de nummer 1-positie behaalde. In totaal stond deze single dertien weken lang op nummer 1 in de Top 100.