Eerste namen ZWARTE CROSS 2020 met o.a Krezip, Typhoon, Snelle en Kriss Kross.

De Zwarte Cross heeft al wat hints gegeven over de eerste namen van de Zwarte Cross 2020, die is op 16, 17, 18, 19 juli . De eerste hint kwam op 7 november, toen ze deze tweet plaatsten: “Vandaag een fijne knapband geboekt voor ons Hoofdpodium. Jullie mogen raden, de bandnaam begint met een ‘D’. Nee, het is niet Duran Duran.”

De andere hints kwamen gisteren, in de vorm van cryptogrammen in onze epic nieuwsbrief die er iedere maand uitgaat (inschrijven via onze website, knasterd!). Festileaks Nederland wist ze, op de laatste cryptogram na, te ontcijferen!

#1 “Op de Ierse leest geschoeide explosieve traptechniek”: Dropkick Murphys.
#2 “Deze sappige zomervrucht smaakt opnieuw uitstekend”: Krezip.
#3 “Dit levensgevaarlijke natuurfenomeen zal op de Zwarte Cross 2020 zorgen voor een spoor van verwondering”: Typhoon.
#4 “Een allesbehalve trage hitmachine”: Snelle.
#5 “Hoofdstedelijke spijkerbroekenlol”: Kris Kross Amsterdam.
#6 “Oud politicus bedient zich van drie akkoorden en het heilig rock ’n roll vuur”: PRONK.

Daarnaast hebben we nog 37 namen voor je. Pak an:
Bökkers, Rumbaristas (ES/BE/FR), Sports Team (GB), The Drop (GB), Jetbone (ZWE), Checkpoint Henry door Hendrik & Co, DJ.I.M., Temple Fang, Mr. Weazley, SMÈRRIG, ONIPA (GB), De Motorband, WC EXPERIENCE, Cocaine Hippo, Legendary Shack Shakers (VS), Henhouse Prowlers (VS), Man man man, de podcast, Ray Montreal, De Paloma’s, YallahYallah Live, Noah Chorny – Swaypole, HENGE (GB), Mark Wonder & RUDE CUT Reggae BAND (JAM/NL), Hans Dorrestijn, Donkey Tonk, Glenny & RUDE CUT Reggae BAND – Tribute to Gregory Isaacs (SU/NL), Magic Tom & Yuri, The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band, Jungle Moto, Boh Foi Toch, Dopebwoy, Featherweights – artist page, Hendrix & Quint, George van Houts Theatermaker Acteur Activist – Kom Plott 2, Russian Village Boys (RUS), Het Mobiele Naaiatelier, B.V. Natuur – De culturele natuurbelevenis.

De volgende lading namen maken ze bekend op 6 februari.

Keep calm en braaf zijn in de tussentijd.
*Oh ja, KUTGRIJNS, Dom Deur Doan, Vleespet, Beltrums Roulette en Fakir Jos komen niet opdagen. Die namen van vanmorgen waren uiteraard een geintje. HA-

De Zwarte Cross 2020 is volledig uitverkocht.
De enige manier om nog veilig aan kaarten te komen, is via Ticketswap. Alleen bij Ticketswap garanderen we een 100% veilige transactie