Edwin Bos blijft zijn weg volgen

Het is inmiddels bij velen al duidelijk dat Edwin Bos goed aan de weg aan het timmeren is met zijn truckersplaten. Ook in het begin van dit nieuwe jaar komt de Drentse zanger wederom met een onvervalste truckersplaat uit. “De vrouw langs de baan” is de titel van deze single.

Deze is afkomstig van zijn debuutalbum “Hoog boven de wielen”, dat in het najaar van afgelopen jaar is verschenen. Het is bijna onmogelijk om stil te blijven zitten/staan bij het horen van de vrolijke klanken van het Hammondorgel in deze uptempo plaat, die het naar verwachting in de feesttenten ook zeer zeker goed zal doen. Een echte “piratenkneiter” met een hoog meezinggehalte die overigens op korte termijn ook op vinyl zal verschijnen. Wederom weet de zanger met deze single een ware stempel te drukken in het huidige aanbod van de Nederlandstalige muziek.
De nieuwe singel is vanaf vandaag te downloaden op alle welbekende downloadportals.