Dutch Grand Prix met o.a. Guus Meeuwis, Lil’ Kleine en Nick & Simon

De organisatie van de Dutch Grand Prix heeft de eerste artiesten aangekondigd die in mei in Zandvoort zullen optreden. Guus Meeuwis, Lil’ Kleine en Nick & Simon, maar er volgt nog meer: “We kunnen nog niet alles weggeven maar er zijn nog meer artiesten vastgelegd.”

Tijdens een tweede bijeenkomst werd de media vrijdagochtend bijgepraat over het programma van de Dutch Grand Prix, de stand van zaken wat betreft het circuit en allerlei andere zaken.

Artiesten
De optredens op vrijdag: onder meer Nick & Simon en Lil Kleine. Op zaterdag: Davina Michelle, Guus Meeuwis en Freddy Moreira. Op zondag: Kris Kross Amsterdam. “Meer artiesten worden de komende tijd nog aangekondigd”, zo meldt de organisatie. “We verwachten dat er voor de racedag op zondag nog wel een grote headliner wordt aangekondigd. We kunnen nog niet alles weggeven maar er zijn nog meer artiesten vastgelegd.”
Wie het volkslied voorafgaand aan de race op zondag zal zingen, wordt nog niet prijsgegeven. Net als wie na afloop de prijzen zal uitreiken: “Maar we willen er meer van maken dan mannen in grijze pakken.” Dit moet echter wel in overleg met de FOM en FIA gebeuren.
“De vrijdag wordt echt een familiedag”, zegt Jan Lammers, over de dag die nog altijd een grote Jumbo-signatuur zal hebben, zoals de Jumbo Racedagen van de laatste jaren. “Verder wordt de vrijdag echt de kick-off, een ‘historisch moment. Voor het eerst in 35 jaar weer Formule 1 op Zandvoort”, zegt Lammers.

Bron Formule1.nl