Dikdakkers opzoek naar leukste brandweerman of -vrouw

MEPPEL – De Dikdakkers gaan opzoek naar de leukste brandweerman en -vrouw! Dit vanwege de nieuwe single van het duo: Ik ben een brandweerman Ta Tu Ta Tu.

Het feestnummer ‘Ik ben een brandweerman Ta Tu Ta Tu’ van de Dikdakkers is de aanleiding om opzoek te gaan naar de leukste brandweerman en -vrouw. Via o.a. de social media kanalen van de Dikdakkers kunnen de suggesties voor bijvoorbeeld de leukste, beste of heldhaftigste man/vrouw worden ingestuurd. Uiteindelijk zal het duo bij diegene in de kazerne een optreden verzorgen!

De brandweer is momenteel erg in het nieuws vanwege de grote branden in Australië en bovendien is het een beroep bij en ieder bekend en ontzettend belangrijk. Tijd voor de Dikdakkers deze werkgroep een keer te belichten. De Dikdakkers zouden de Dikdakkers niet zijn als het geen feestnummer zou worden. ‘Ik ben een brandweerman Ta Tu Ta Tu’ is gemaakt door Niels Lingbeek en is vanaf nu via alle downloadportals te verkrijgen.