Dennis van Dam start 2020 goed met 6e single! “Ben jij een droom”

Het nieuwe jaar starten we dus gelijk goed met een geweldige Single “Ben jij een Droom” Een “klassieker” in een geweldig nieuw gezellig jasje is gestoken, hierbij is ook een mooie toepasselijke videoclip gemaakt. Deze gaat zeker hoge ogen gooien bij een breed publiek, aldus Dennis van Dam.

Voor deze single is Dennis ook weer naar Brabant afgereisd naar de studio van Kees Tel en wordt het nummer uitgebracht onder het label van CD Hamster..

Het jaar 2019 hebben we geweldig afgesloten. We kijken terug op een succesvol jaar, ik heb op menig podia en in feesttent, kroeg gestaan en dat allemaal naast het runnen van 3 horeca bedrijven in de Gemeente Hellendoorn. Muziek zit in mij en daar maak je tijd. Het jaar 2020 staat vol verrassingen aldus Dennis van Dam, als ik jullie was zou ik de socials in de gaten houden voor meer informatie.

Dennis van Dam zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. 2 jaar geleden zei een maat, tevens zanger Mitchel Tombal tegen mij, je bent gek dat je er niet wat mee gaat doen. En inmiddels zijn we 6 singles verder lacht een trotse Dennis van Dam, zo kan het gaan.

Een volkszanger met een geweldig repertoire en hoog entertainment gehalte, dat is wat afgelopen jaar veel over Dennis van Dam is gesproken en geschreven.

Veel plezier en geniet van mijn nieuwe Single “Ben jij een droom”