DE DOLLY DOTS ZIJN TERUG: SISTERS ON TOUR

Er gaat geen dag voorbij in hun leven zonder dat iemand over de Dots begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: ’wanneer gaan ze weer eens optreden?’.

Dolly Dots; “Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria in 2009 na een ziektebed. Daarmee was het klaar, vonden we. Een voor allen, allen voor een. Maar in 2016 traden we toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.”

De Dolly Dots komen in seizoen 20/21 naar de Nederlandse theaters, ze zullen worden begeleid door de opwindende Sven Figee Band. Vele hits zullen voorbij komen maar deze keer willen we ook het verhaal achter het succes vertellen. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen we er mee om?
Waar we ook terecht kwamen en wat we ook deden; het was altijd een krankzinnig circus waarin we terechtkwamen. We waren als groep een bezienswaardigheid en samen groeiden we op in een glazen kooi. We waren op onszelf aangewezen. Gelukkig hadden we elkaar en we maakten er altijd wat van.

Een intieme avond met ouder wordende voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar. De Dolly Dots, ‘Het verhaal’.
Voor kaarten: klik hier

Producent: Senf Producties i.s.m. Ambassadors Of Entertainment
Met: Dolly Dots: Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers