Carol Markstrom country zangeres in hart en nieren

Carol Markstrom, zingt met het hart van een volkszangeres met haar muzikale inspiratie waaronder Americana, Outlaw en Classic Country, Western Roots en Folk.

Ze is verheugd om het nieuws te delen dat ze de prestigieuze Vocalist of the Year Award ontving van de Academy of Western Artists (een prijs die ze ook won voor 2015)! Ze was een top 5-finalist van 2018 voor de prijs voor vrouwelijke performer van het jaar van de International Western Music Ass. Onlangs ontving haar derde album, Desert Rose, de Country and Western CD of the Year Award 2018 van de Rural Roots Music Commission. Het album was een finalist voor een Native American Music Award en Top-5 voor het Western Album van het jaar 2018 met de Academy of Western Artists. Haar tweede album, Crossing Borders, werd bekroond met de Original Classic Western Western of the Year 2017 van de Rural Roots Commission. Haar derde album, Desert Rose, is nu beschikbaar. En van dat album is nu wereldwijd verschenen de single Bandida. Een succes in V.S. en dat zal spoedig overwaaien naar de rest van de wereld. Carol Markstrom. Desert Storm is verkrijgbaar bij de cd speciaal zaak – maar ook via de download en streaming sites.