3JS – De Aard van het beest

De 3JS – Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Kuller, touren vanaf februari door Nederland met hun nieuwe tour: “Aard van het Beest”

 

3JS; “We produceren het album zelf en we behandelen dat als monniken-werk. Het duurt daarom ook langer dan we van tevoren gepland hadden en daardoor wil het geval dat we tijdens onze tour de nummers van t nieuwe album al gaan spelen terwijl ze nog niet allemaal opgenomen en geproduceerd zijn. Dit hebben we nooit eerder zo gedaan. We nemen dus de gelegenheid te baat om de nummers te ‘testen’ op t publiek en gaandeweg aan de arrangementen te schaven. Dit wordt spannend voor ons. Het wordt een partij ‘uit de komfort-zoon’ waar Wendy van Dijk tijdens The Voice haar vingers bij af zou likken. Wij hopen jullie tijdens deze Tour te zien want jullie mening over de songs is zéker niet onbelangrijk. ”
Natuurlijk bestaat de show daarnaast voor het grootste gedeelte uit ons oudere repertoire.

Verhalen met een lach en een traan

Voor hun gloednieuwe album en theatertour gaan ze dieper, verder en nog meer hun eigen muziek in dan voorheen. Oermuziek op basis van akoestische gitaren. Verhalen met een lach en een traan. Emoties die we allemaal voelen omdat ze in onze aard zitten. Zoals je van de 3JS kan verwachten, nemen ze je aan de hand van oude en nieuwe songs mee door hun gedachten, hun muziek, hun ziel en zaligheid. Muziektheater pur ‘zang’.

Bestel kaarten HIER