Zita Duson Vorig jaar in de prijzen nu op single verkijgbaar

Vorig jaar behoorde Zita Duson met haar inzending “Met wie tuig ik dit jaar de Kerstboom op” tot de beste 25 Kerstnummers van 2018 aldus een verkiezing op NPO Radio 5. Dat succes heeft haar doen besluiten om dit nummer op single te laten verschijnen en als dank is het niet met een maar met twee nummers.

Ook het in en bij (ex) Rotterdammers zeer populaire “Kerstmis in Rotterdam” is toegevoegd. “Ik heb tijdens mijn optredens buiten Rotterdam opgemerkt dat velen er een warm gevoel bij krijgen. Het gevoel van met Kerst moet je thuis zijn in je vertrouwde omgeving met je familie. En voor mij is Rotterdam” aldus Zita. Beide nummers zijn op cd single verkrijgbaar maar ook online via de download en streaming sites.
Ook dit jaar zal Zita weer te horen zijn via vele radiostations met een of beide nummers. Wil je niet langer wachten en de naast horen ook zien ga dan naar de facebook pagina van Zita want daar kun je beide clips bewonderen.