Zangeres Maan en haar Tony Junior zijn uit elkaar

Maan en Tony Junior leerden elkaar kennen op het festival Mysteryland en zijn sindsdien een setje. Na twee jaar zetten de twee nu een punt achter hun relatie. Ze delen allebei een emotioneel bericht op Instagram, waarin ze uitleggen dat ze als vrienden uit elkaar gaan.

Maan en Tony delen allebei dezelfde foto en (bijna) dezelfde tekst, waarin ze uitleggen gezamenlijk een punt achter hun relatie te zetten. Maans schrijft:

“De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan,” valt te lezen op haar Instagram.
Ze gaat verder: “Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo. Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn.”

BRON credits