Volkszanger Maico (24) uit Enschede zet zich in voor een goed doel!

Jaarlijks zetten de vele vrijwilligers die ons dorp rijk is zich in voor het welzijn van ons mooie dorp. Ondanks het vele harde werken en de belangeloze inzet van al die mensen, blijft het financiële gedeelte vaak een zorgenkindje.

De afgelopen 4 jaar heeft de stichting Glazen Café Bornerbroek ervoor gekozen om deze vrijwilligersorganisaties financieel te proberen te ondersteunen, door geld in te zamelen voor verschillende sportieve, culturele en maatschappelijke projecten. Dit allemaal onder het motto “Wij komen in actie dóór en vóór Bornerbroek”. Dankzij de inzet van heel Bornerbroek hebben wij afgelopen jaar maar liefst € 28.086 kunnen uitkeren aan lokale projecten en initiatieven. Naar onze mening was deze editie een MEGA succes. Vanzelfsprekend gaan we dit jaar vrolijk op de zelfde voet verder. In samenwerking met AAFM en Café Brockie ook in 2019 dus een editie van Het Glazen Café: Voor en door Bornerbroek!
Graag zien we u verschijnen in Café Brockie tijdens het lange feestweekend van donderdag 12 december t/m zondag 15 december. Onder leiding van onze DJ’s gaan we er hopelijk met ons allen weer een geslaagde actie van maken zo zet volkszanger Maico uit Enschede zich ook in voor een optreden op vrijdag 13 december zal Maico live in het café rond de klok van 22:00 uur zingen wil je hierbij zijn om dit spetterende optreden van Maico te zien en mee te maken dan zien we je graag deze avond! Tot dan!