Vèrrèkkes Blààuw maakt nieuwe carnavalshit “de 4e Ronde”!

Dé ideale opvolger van de grote carnavalshits “Diksie” en “Twister” met een belangrijke knipoog niet teveel te mauwen en Carnaval vooral sámen te vieren!

Inmiddels 2 jaar geleden scoorde de carnavalsgroep Vèrrèkkes Blààuw uit Goirle een gigantische carnavals kraker met het nummer “Diksie”. Ze vielen met dit nummer op elk liedjes festival waar ze aan meededen in de prijzen; 1e bij het Brabants Kroakfestijn in Ballefruttersgat/Goirle,
1e bij het beste West Brabantse carnavalslied, een hoge notering bij de Kiesjekraker 33 van Omroep Brabant, een half miljoen Youtube views, enz. enz. De opvolger “Twister” viel vooral op door de ludieke actie door een levensgrote twistermat mee te brengen bij elk optreden en het publiek uit te dagen mee te doen. Een oerhollands spel omgetoverd tot een echte carnavals meezinger!
Dit jaar werd Randy Watzeels van Randy Watzeels Music Studio gevraagd om een carnavalsknaller te maken voor dit vrolijke 5-tal. Naast de nieuwe releases “Sweet Caroline en ’t Dondert en ’t Bliksemt” heeft Randy een verfrissende en vlotte twist weten te geven aan de nieuwe carnavalskraker van de mannen van Vèrrèkkes Blààuw. In juni was een volledig nieuw geproduceerde melodie al snel geboren en later werd een pakkende tekst met een heel hoog meezing gehalte toegevoegd door AKMP, ofwel bekend als Andre Kooijman. Tot slot een vette commerciële beat wat ervoor heeft gezorgd dat kraker wederom goed gelukt is. “Het nummer is heel aanstekelijk en zal goed in de smaak gaan vallen bij jong en oud” aldus de mannen van Vèrrèkkes Blààuw.
De single “de 4e Ronde” is vanaf December 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. Ook zal de videoclip van deze carnavalskraker weer te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende tv zenders. De single wordt gepromoot door Partybob/BerkMusic bij de radiozenders in Nederland en België.

Met “de 4e Ronde” hebben de mannen van Vèrrèkkes Blààuw wederom een potentiële carnavalskraker in handen, die tijdens de carnavals periode zeker hoge ogen gaat gooien bij het feestpubliek!